اخبار رادیو فردا

  1. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  2. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  3. دفتر نخست وزیر اسرائیل خواسته‌های گروه افراطی حماس برای تغییر در طرح آتش‌بس غزه را «غیر قابل قبول» خواند و در عین حال گفت مذاکره کنندگان این کشور یکشنبه رهسپار قطر می‌شوند.
  4. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، می‌گوید مکالمه اخیرش با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بهترین و «سازنده‌ترین» مکالمه‌ای بوده که تاکنون با او داشته است.
  5. ایلان ماسک، متحد پیشین دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده، از تاسیس یک حزب سیاسی با نام «حزب آمریکا» خبر داد.
  6. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  7. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  8. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  9. در ادامه افزایش فشار بر مخالفان دولت رجب طیب اردوغان در ترکیه، سه شهردار دیگر،‌ هر سه از حزب اپوزیسیون مخالف رئیس جمهور، بازداشت شدند.
  10. .
  11. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  12. «انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی» می‌گوید اختلال‌های اخیر در اینترنت و محدودسازی ارتباط با اینترنت جهانی ضربات جبران‌ناپذیری بر پیکرۀ اقتصاد دیجیتال وارد کرده است.
  13. .
  14. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  15. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  16. فضای مجازی برای جامعه‌ی کوئیر ایران یک تیغ دولبه است؛ پناهگاهی برای یافتن «خود» و «دیگران» و در عین حال، میدانی پرخطر از شناسایی، نفرت‌پراکنی و خشونت. چگونه می‌توان در این فضا دوام آورد و آن را به مکانی امن‌تر تبدیل کرد؟ در این قسمت از «لایه هفتم» تلاش کردیم که به همراه رضوانه محمدی، پژوهشگر حقوق بشر و فعال ال‌جی‌بی‌تی‌کیو پلاس از بروکسل به این پرسش‌ها پاسخ دهیم. این گفتگو به موضوعات کلیدی مانند چالش‌های بیان هویت، خطرات «شبکه ملی اطلاعات» برای حریم خصوصی، تبعیض الگوریتمی و جنگ با دروغ‌پراکنی می‌پردازد و داستان‌های الهام‌بخش مقاومت و خلاقیت برای بقا را روایت می‌کند. این گفتگو با شما کامل‌تر می‌شود. منتظر شنیدن تجربیات و نظراتتان هستیم: pooyesh@miaan.org
  17. نگاهی کوتاه به مهم‌ترين و تازه‌ترين خبرها
  18. پس از جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، موضوع گسترش توافق‌نامه‌های عادی‌سازی روابط کشورهای خاورمیانه با اسرائیل، موسوم به توافق‌نامۀ ابراهیم، بار دیگر به یکی از موضوعات سیاسی اصلی در منطقه تبدیل شده است. این در حالی است که وزیر دفاع عربستان سعودی ۱۲ تیرماه هم به آمریکا رفته بود و با دونالد ترامپ دیدار و گفت‌وگو کرده بود.